Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek SM

dennisek78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj wpadłem na genialny pomysł na swój własny projekt opierający się na stronie z nagrodami, jak przystało na tematykę tejże strony nagrodami byłby konta do Waszych ulubionych gier, dla Mnie najbardziej potrzebnymi przedmiotami w grze są "specjalne waluty" bo przecież mozna i rozpoczynać nawet od początku ale mamy ulepszenia którzy średni lub mniejsi amatorzy nie mają, dzięki tej walucie możemy się wybić do góry w bardzo krótkim czasie, najpierw chciałbym Was prosić abyście napisali do jakiej gry byście najbardziej potrzebowali "specjalnej waluty" wyjątkiem jest to iż gra musi być powiązana w sponsorpay (Ostrzegam iż zarobiona specjalna waluta będzie zarobiona na polskim IP nie zmieniam ip za pomocą aola czy jakiś innych "vpn'ów" proxy itd. są to legalnie zarobione specjalne waluty poprzez nasza ulubioną zakładkę sponsorpay)

:)

Tak więc prosze piszcie w jakich grach chcielibyście uzyskać specjalną walutę

Być lepszym, nie tracąc prz tym zbędnych pieniędzy bo któż będzie wydawać prawdziwe pieniądze skoro My możemy mieć coś za darmo za co inni musza płacić po 20/50 zł ?

Podajcie także swoje zdanie o tym projekcie, czy zarejestrowalibyście się na takeij stronie ? Gdzie Wy byście wypełniali krótkie formularzę i dostawali za to specjalną walutą, nie będziecie zmuszani do zmiany ip, nie będziecie zmuszani do czekania 24h aż ankiety się zresetują, tylko musicie mieć odrobinę motywacji, ale dla Nas najlepszą motywacją oczywiście jest wyższość w grze, szacunek że to My mamy taki poziom a nie inny, że to My wyrózniamy się tym że mamy specjalne przedmioty nie inni

W internecie może dla niektórych jest to ważne ale zapamiętajmy że x10 jest wazniejsze Nasze życie, zdrowie, rodzina, znajomi

Czekam na Wasze sugestię, pytania, stwierdzenia i ocenę

@ Jesteście zainteresowani ?

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdecydowanie bym się na takiej stronie zarejestrował. Z chęcią ujrzał bym tam specjalną walutę z gry Metin 2 czyli "smocze monety".

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

D4wid3k jeśli powyższe gry które napisałeś posiadają zakładkę sponsorpay to w najgorszym możliwym wypadku można sprzedawać konto z tymi walutami a następnie kupować na tym pustym koncie itemy i przekazywać je na drugie konto, jeśli item jest niezdatny do handlu to grać od początku ale mając wyższą przewagę w grze :)

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Opublikowano

Mam rozumieć że to będzie działać tak:

My będziemy podawać swoje dane sponsorowi, który Tobie za to zapłaci w $$, a my dostaniemy 1/3 tego?

Jesli nie o to chodzi to popraw mnie...

Podaj wiecej szczegółów, bo też jestem ciekaw Twojego planu..

Opublikowano

Mnie osobiście tym tematem zaciekawiłeś. Sponsorpay raczej najbardziej jest mi potrzebny do gry przeglądarkowej zagubionawyspa.pl.

Chętnie zarejestrowałbym się na takiej stronie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Mam rozumieć że to będzie działać tak:

My będziemy podawać swoje dane sponsorowi, który Tobie za to zapłaci w $$, a my dostaniemy 1/3 tego?

Jesli nie o to chodzi to popraw mnie...

Podaj wiecej szczegółów, bo też jestem ciekaw Twojego planu..

Oczywiście, wyjaśniam Tobie.

Dane mogą być z fakenamegeneratora, Ty w żadnym wypadku nie będziesz musiał podawać swoich danych osobowych nawet do wysłania nagrody bo mail MI będzie tylko potrzebny, jeśli jesteś bardzo uczulony na spam (który sądzisz że możesz po kilku dniach ode Mnie dostać) zakładasz nowe konto na poczcie, odbierasz e-maila z danymi do konta i usuwasz :)

Formularze będą z sieci afiliacyjnej ala sponsorpay jednakże tutaj nie musicie zmieniać ip bo ankiety są dla Polski darmowe :)

Zadawajcie pytania, jestem głodny Waszych pytań :D

Mnie osobiście tym tematem zaciekawiłeś. Sponsorpay raczej najbardziej jest mi potrzebny do gry przeglądarkowej zagubionawyspa.pl.

Chętnie zarejestrowałbym się na takiej stronie.

Ocyzwiście jeśli zakładka sponsorpay jest tam aktywna to tak, ta strona będzie dla Ciebie wprost idealna.

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Opublikowano

Oczywiście, wyjaśniam Tobie.

Dane mogą być z fakenamegeneratora, Ty w żadnym wypadku nie będziesz musiał podawać swoich danych osobowych nawet do wysłania nagrody bo mail MI będzie tylko potrzebny, jeśli jesteś bardzo uczulony na spam (który sądzisz że możesz po kilku dniach ode Mnie dostać) zakładasz nowe konto na poczcie, odbierasz e-maila z danymi do konta i usuwasz :)

Formularze będą z sieci afiliacyjnej ala sponsorpay jednakże tutaj nie musicie zmieniać ip bo ankiety są dla Polski darmowe :)

To wiem, lecz ja się pytam co Ty bedziesz z tego miał? Bo wyczuwam tutaj haczyk. Ze my będziemy ,,sprzedawać'' te dane sponsorom (oczywiscie z FakeNameGeneratora) i Ty otrzymujesz uznajmy od sponsora np. 20zł, i Ty temu użytkownikowi (np. Mi, ) wypłacasz np. dajmy 10zł na Smocze Monety.

Czy to jest dopiero plan nabazgrany na kartce, czy juz po mału wcialasz to w zycie? Masz na to fundusze? Jesteś głodny pytań? To trzymaj te :>

Pozdrawiam

Opublikowano

Wcielone już jest to w życie tylko strona nie jest opublikowana :D

Od sponsora będę dostawać 1,80 za każdy Wasz formularz, muszę przekalkulować ile byście musieli zrobić tych formularzy na te 50SM (puste konto) lub 105 SM na wymianę Sm na kupon i przeniesieniu na inną postać

Dalej jestem głodny !

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Opublikowano

Wcielone już jest to w życie tylko strona nie jest opublikowana :D

Od sponsora będę dostawać 1,80 za każdy Wasz formularz, muszę przekalkulować ile byście musieli zrobić tych formularzy na te 50SM (puste konto) lub 105 SM na wymianę Sm na kupon i przeniesieniu na inną postać

Dalej jestem głodny !

Dobra to juz przynajmniej rozumiem o co chodzi :>

Strona nie jest opublikowana? No to ją teraz reklamuj, na róznych forach i działach itp.

Chętni na pewno znajdą się na korzystanie z serwisu jesli wszystko bedzie ok. i beda ladne stawki.

Ja w takim razie jestem tym zainteresowany. Byłoby miło gdybys co jakis czas informował nas o jakis postepach itp. :>

Opublikowano

Zbieram chętnych którzy chcieliby w ogóle w takiej stronie uczestniczyć :-)

Nie myślę żebym chciał ponad 500 użytkowników, wolałbym żeby strona byłaby dla tych którzy naprawdę chcą te przedmioty, bo "fraud leadów" - niepoprawnych zarobków bym nie chciał

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...